Курсове Започни сега

Курс 1: Хайде да започнем с графичния дизайн!

Това е първият курс от поредицата "Графичен дизайн" за деца и юноши. Не са ти необходими предварителни познания, за да започнеш този курс. Необходимо ти е добро настроение. Започваме!

Курс 2: Да рисуваме пейзажи

Хареса ли ти първият курс? В този втори курс ще продължим своята работа, като научим какво представляват слоевете в графичната среда, и как се работи с тях. Ще ти покажа как да ги създадеш и използваш. Ще видиш как да ги пренаредиш, че пейзажът ти да изглежда нормално, а доматът от хамбургерът да не е най-отгоре на сандвича - ами вътре, където му е мястото.

Също така, ще се научиш как да преоразмеряваш различните обекти от листа. В самия край на курса ще нарисуваш и своя първи стилизиран пейзаж!

Този графичен дизайн изглежда интересно, нали?

Курс 3: Инструментът Path Tool

От Покемон топче, до лунен пейзаж: в този курс ще се научиш как да създаваш страхотни неща. А как става това? Ще използваме инструмента path tool и ще видим всички негови тънкости и възможности! Графичният дизайн всъщност е доста забавен и креативен - също като теб!

Курс 4: Създаване на лого и емблема

В този страхотен курс ще се научиш да създаваш ефектно изглеждащи лога и емблеми. Можеш да ги използваш както професионално, така и за да си направиш (например) тениска със собствена емблема. А защо не направиш и лого на твоя клас? Виж как се работи професионално, и се научи и ти.

Курс 5: Цветовете в графичния дизайн

 Мили приятелю, в този курс ще се сблъскаш с магията на цветовете в графичния дизайн! Ще научиш какво представлява цветното колело, кои цветове се допълват, за да може твоята картинка да изглежда приятна и професионална на вид. Разбира се, за цветовете може да се говори много, но с този курс ти ще научиш всичко основно.

Курс 6: Нарисувай векторно изображение по миниатюра

В този курс ще изпробваш една основна техника, която ползват графичните дизайнери. А именно - създаване на векторно изображение от миниатюра. Дизайнерите първо скицират миниатюрата на лист с молив, и след това превръщат тази миниатюра в компютърно изображение. Много интересна техника.

Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научи повече Разбрах!

След секунда ще видиш прозорец, който те пита дали искаш да получаваш ИЗВЕСТИЯ. Натисни: Разрешаване или allow. Така сайтът ще те уведомява за всички новости, които се случват със системата, докато я използваш. Благодарим ти!

Уведомление

Разбрах